Reiniging

Reiniging is voor Reijm B.V. een breed begrip.
Wij reinigen onder andere:

Graffiti
Graffiti is een groot probleem. Gemeenten, eigenaren van panden en beheerders zijn zich daar goed van bewust. Graffiti kan absoluut knap gedaan zijn en zelfs kunst genoemd worden. Helaas is dat slechts het geval voor een enorm klein percentage van deze “straatkunst”. Tegenwoordig vind je lelijke tags, echt prutswerk en vulgaire tekeningen zo goed als overal. Is dat ook het geval bij jouw huis of bedrijfspand? Dan spreekt het voor zich dat je dit zo snel mogelijk wilt laten verwijderen. Gelukkig hebben wij daar de mogelijkheden voor.

Kauwgom van de straat
Het wordt dagelijks in grote aantallen geconsumeerd en op straat uitgespuugd: kauwgom. Dit kan niet alleen leiden tot een onverzorgd straatbeeld, maar tot overlast bij degenen die de straten en trottoirs bewandelen. De kauwgom van straat verwijderen is echter niet altijd even makkelijk. Reijm B.V. schiet daarom graag ten hulp.

Riolering
Rioolreiniging kan grote problemen voorkomen. Wanneer je je riolering preventief laat reinigen wordt de kans op stankoverlast, verstoppingen en lekkages aanzienlijk verminderd. Dit bespaart niet alleen een boel ongemak, het kan ook flink in de kosten schelen.

Door dagelijks gebruik raken de rioolbuizen vervuild. Bij het ene huishouden zal dit sneller gebeuren dan bij het andere, dit ligt er bijvoorbeeld aan hoe er met het riool wordt omgegaan. Spoel je vaak vetresten door de gootsteen? Dan zal je riolering een stuk sneller vervuild raken dan wanneer je dit niet zou doen. Maar, ook al let je goed op wat er het riool in gaat, zonder rioolreiniging zal de riolering uiteindelijk altijd vervuild raken.

Door de vervuiling slibben de buizen dicht, waardoor de kans op verstoppingen flink toeneemt. Om dit te voorkomen kun je periodiek het riool reinigen. Dit bespaart je het ongemak van een verstopping en andere rioolproblemen. Tevens komt het de levensduur van de riolering ten goede en worden kleine mankementen tijdens het reinigen direct ontdekt. Deze kleine mankementen kunnen op deze manier tijdig verholpen worden en groeien niet uit tot grote rioolproblemen.

Straatkolken
U kunt Reijm B.V. inschakelen om straatkolken en trottoirkolken jaarlijks/periodiek te laten reinigen. Wij nemen het volledige onderhoud voor onze rekening. Daarnaast beoordelen we de gereinigde kolken visueel en leggen we de geconstateerde gebreken vast op een gebrekenstaat. Deze staat dragen we aan u over. Reijm B.V. reinigt met behulp van kolkenzuigers. Sommige straatkolken kan de kolkenzuiger niet leegzuigen. Deze kolken legen we handmatig.

Drainage
Drainage is het kunstmatig ontwateren van de bodem. Het grondwaterpeil wordt hierdoor verlaagt. Deze drainagebuizen komen vaak voor in kelders en kruipruimtes van woningen maar ook  onder tuinen of sportvelden.

Na de aanleg van de drainage is het wel zaak dat deze drainage in goede conditie blijft. Afhankelijk van de grondsoort zal enig onderhoud van de drains noodzakelijk zijn. De regelmaat van reinigen is sterk afhankelijk van de grondsoort. Vooral bij ijzerhoudende grond zal het waterafvoerend vermogen van de drains sterk afnemen. Reijm B.V. kan de drainage voor u reinigen.

Bruggen, viaducten en aquaducten
Bruggen, viaducten en aquaducten vragen bijzondere aandacht ,wanneer het aankomt op de reiniging ervan. Weer, luchtvervuiling en algen laten elk hun sporen achter. Een dergelijke reinigingsklus is bij Reijm B.V. in goede handen. Wij werken doorlopend aan innovatieve methodes om speciale objecten als bijvoorbeeld bruggen te reinigen.

Projecten

Baggeren in Zuidplas
Bomen kappen in Waddinxveen

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

Baggeren op plaatsen
waar niemand anders bij kan

‘Al meer dan 76 jaar uw
specialist in natuuronderhoud’

Certificeringen

reijmgroepbv-logo

Natuurlijk goed geregeld.

Container nodig?

0180 31 31 79

Contactgegevens

nl_NLDutch
nl_NLDutch