Groenwerken

Groenbestrijding
Reijm B.V. is u graag van dienst als het gaat om het verwijderen van al uw ongewenste groen. Zowel op en langs de wegen, als in plantsoenen en andere groenzones bestrijden wij voor u het ongewenste groen.

Deze werkzaamheden worden handmatig uitgevoerd door een handwerkploeg die schoffelt of machinaal door middel van borstelmachines, branders of een WAVE machine.  Deze WAVE machine verwijdert het ongewenste groen door middel van heet water op een duurzame manier.

Singelonderhoud
Zowel machinaal als handmatig verwijdert Reijm BV ongewenst groen en drijfvuil uit waterpartijen.
Daarbij zal Reijm B.V. bij het maaien en krozen van watergangen altijd de flora en fauna waarborgen en in overleg met de opdrachtgever wordt bewust gekeken welke plantenpartijen moeten worden verwijderd en welke (beschermde) planten bespaard moeten worden.

Maaien
Reijm BV beschikt over verschillende machines en apparatuur om elke locatie en omgeving zo efficiënt mogelijk te maaien.

De maaiwerkzaamheden die wij zoal verrichten zijn:

  • Maaien van vlakgazons
  • Maaien van ruiggras
  • Maaien van natuurlijke oevers


Beschoeingswerkzaamheden

Ook op het gebied van beschoeiingswerkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe beschoeiing, het repareren van beschoeiingen (of een gedeelte daarvan), het aanvullen van weggezakte grond achter de bestaande beschoeiing of het  aanbrengen van een natuurlijke oever, Reijm BV voert het voor u uit.

Projecten

Baggeren in Zuidplas
Bomen kappen in Waddinxveen

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

Baggeren op plaatsen
waar niemand anders bij kan

‘Al meer dan 76 jaar uw
specialist in natuuronderhoud’

Certificeringen

reijmgroepbv-logo

Natuurlijk goed geregeld.

Container nodig?

0180 31 31 79

Contactgegevens

nl_NLDutch
nl_NLDutch