Boomverzorging

Het is van zeer groot belang om de vitaliteit van bomen goed in de gaten te houden. Oude of zieke bomen kunnen door verzwakking een risico vormen voor de omgeving. Een goede boomverzorging verlengt de levensduur van de boom en houdt deze in goede conditie. Onze vakkundige medewerkers grijpen op tijd in en snoeien zwakke takken weg. Reijm B.V. heeft een gespecialiseerde afdeling boomverzorging met ETW’ers (European Tree Workers)  voor de werkzaamheden aan bomen.

Om te controleren of uw bomen gezond zijn maken wij gebruik van een VTA-controle. Tijdens deze visuele vitaliteitscontrole controleren onze gecertificeerde medewerkers de gezondheid en vitaliteit van uw bomen. Op basis hiervan kan actie ondernomen worden.

Een boom kan op allerlei manieren verzorging nodig hebben. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er bestrijding van de eikenprocessierups moet plaatsvinden. Maar wij helpen ook graag met het preventief opsporen van eventuele boomziektes en aantastingen. Ook snoeien van bomen is een belangrijk onderdeel van boomverzorging. Het draagt bij aan een sterke en vitale boom. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het volledig kappen van bomen en het uitvrezen van boomstronken.

Wist u dat boomeigenaren een zorgplicht hebben voor hun boom of bomen? Deze plicht is zowel voor de gezondheid van de bomen als voor de veiligheid van de omgeving ingesteld.

Projecten

Baggeren in Zuidplas
Bomen kappen in Waddinxveen

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

Baggeren op plaatsen
waar niemand anders bij kan

‘Al meer dan 76 jaar uw
specialist in natuuronderhoud’

Certificeringen

reijmgroepbv-logo

Natuurlijk goed geregeld.

Container nodig?

0180 31 31 79

Contactgegevens

nl_NLDutch
nl_NLDutch