Overslagstation Nesselande

Reijm containerservice is een onderdeel van Reijm B.V., hier kunt u terecht voor het huren van afvalcontainers. Als u snel een afvalcontainer nodig heeft voor een scherpe prijs, dan bent u hier aan het juiste adres.

Het huren van een container scheelt veel tijdrovende ritten aan het afval brengstation. Wij leveren een totaalpakket voor het inzamelen van afval. De meest voorkomende afvalstromen zijn: bouw- en sloopafval, bedrijfsafval, schoon puin/stenen, hout, groenafval en grond. Maar ook glas, papier/karton en ijzer kunt u door ons laten afvoeren. Wij verwerken uw afval op milieuvriendelijke wijze.

Reijm containerservice verhuurt en levert containers in de regio Rotterdam. Om u te laten profiteren van de scherpste prijs is de prijs afhankelijk van de afstand van ons bedrijf. Hoe dichter bij Rotterdam-Nesselande hoe goedkoper de container. Onze aanrijtijden zijn kort, dus wij kunnen snel schakelen.

U kunt uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven (tijdens kantoortijden) of online (24 uur per dag, 7 dagen per week).

Projecten

Kadeverbetering Rottekade
Gemeente Capelle aan den Ijssel
Gemeente Schiedam

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

  Baggeren op plaatsen
  waar niemand anders bij kan

  ‘Al meer dan 76 jaar uw
  specialist in natuuronderhoud’

  Certificeringen

  reijmgroepbv-logo

  Natuurlijk goed geregeld.

  Container nodig?

  0180 31 31 79

  Contactgegevens

  nl_NLDutch