logo_openbaar-groen

Openbaar Groen

logo_boomverzorging

Bomenonderhoud

logo_waterpartijen_werk-75x67

Waterpartijen

logo_transport

Machinepark

logo_container_huur-75x67

Container Verhuur

(Semi-) Overheden

Reijm B.V. is al jaren een betrouwbare partner voor vele gemeenten en overheidsinstellingen. Wij beschikken over de capaciteit, kennis en ervaring om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Wij streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de openbare leefruimte.

Elke gemeente heeft groen dat onderhouden dient te worden. Er zijn veel belangen die tellen en veel mensen die er iets over te zeggen hebben. Reijm B.V. heeft meer dan 76 jaar ervaring met openbaar groen.

Wij hebben alles in huis om grote projecten aan te kunnen en de visie om openbaar groen mooier, duurzamer en beheersbaarder te maken. Bovendien hebben we de certificeringen die aantonen dat wij ons vak verstaan. Reijm B.V. is uw betrouwbare partner als het gaat om openbaar groen(onderhoud).

SROI staat voor Social Return On Investment
Reijm B.V. past Social Return toe in overheidsprojecten. Vanuit overtuiging werken wij onder anderen met mensen die een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit is primair bedoeld om deze personen meer kansen te geven op werk of ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijven

De buitenruimte is een visitekaartje voor uw bedrijf. Het is daarom van belang dat de buitenruimte van uw bedrijf er verzorgd uit ziet. Reijm B.V. kan u daar bij helpen. Voor de verzorging van de beplanting, bestrating en waterhuishouding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ook inzetbaar voor periodiek groenonderhoud rondom uw bedrijf.

Particulieren

Bij het plaatsen of vervangen van beschoeiing, het rooien van een boom of het onderhoud van uw tuin komt veel kijken. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing. Reijm B.V. is betrouwbaar, vakkundig en creatief. Deze kwaliteiten worden bevestigd door onze vele keurmerken en certificaten.

Projecten

Kadeverbetering Rottekade
Gemeente Capelle aan den Ijssel
Gemeente Schiedam

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

  Baggeren op plaatsen
  waar niemand anders bij kan

  ‘Al meer dan 76 jaar uw
  specialist in natuuronderhoud’

  Certificeringen

  reijmgroepbv-logo

  Natuurlijk goed geregeld.

  Container nodig?

  0180 31 31 79

  Contactgegevens

  nl_NLDutch